Monica Tarța

The world is my backyard

În sfârşit

Mi-a plăcut dintotdeauna să scriu pentru că a fost unul dintre puţinele lucruri pe care nu m-am gândit că nu aş putea să le fac. A venit natural şi la fel de natural am avut primul blog acum 6 ani. Când vorbeşti atât de mult ca mine şi lucrezi cu bloguri şi citeşti din pasiune este aproape ilegal să nu ai blog. O să scriu despre ce-mi place: teatru, cărţi, matematică, oameni şi idei. Despre ce încerc să dezvolt mai mult la mine: sport, curaj şi călătorii. Şi despre cum văd eu lumea.

Am cumpărat domeniul de foarte mult timp, şi în sfârşit am catadicsit să fac ceva cu el. Pentru că până acum m-am fâţâit să fie perfect, şi tot nu este, dar am decis să nu mai amân lucruri doar pentru a le face mai târziu şi mai bine. Mi-am dorit ca primul post să fie de ziua mea, pentru ca la anul eu şi blogul să ne serbăm împreună. În curând va arăta mai bine :)

Monica

10 Comments

 1. aproape 20 de zile mai târziu şi n-ai scris nimic. :(

 2. aproape 20 de zile mai târziu şi n-ai scris nimic. :(
  +1

 3. O lună şi 11 zile şi nimic nou? :(

 4. Lasati, mai, fata in pace :) Scrisul nu trebuie grabit, inspiratia nu vine oricand!

  Monica, si eu ma chinuiesc sa ma tin de un blog, dar cate am inceput, tot atatea au luat sfarsit dupa primul post… Desi imi place mult sa scriu, parca blogging-ul nu reuseste deloc sa se lipeasca de mine!

 5. Este incredibil câți oameni ai prostit să intre pe “blogul” tău și tu să nu te ții de treabă. Bine că faci bloguri de succes pe la casele altora și al tău e cuib de lilieci.

  O să-ți pun un ticker pe site care să zică “days since last (accidental) blog post: **”. (sau să pun “***” ca să fie loc de numere cu 3 cifre?)

  :D

 6. Daca ti-a placut dintotdeauna sa scrii, nu renunta usor! E o pasiune frumoasa, iar tu pari talentata, asa ca iti spun doar atat: MULTA INSPIRATIE SI MULT SPOR! Si…dat fiind faptul ca se apropie sarbatorile, Craciun fericit si un an nou cat mai bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Monica Tarța

Theme by Anders NorenUp ↑